Over Nei Ye

Mijn naam is Marry Groen in ’t Woud. Binnen mijn praktijk Nei Ye werk ik als acupuncturist. Rustig, gevoelig en met oog voor mensen – dat zijn woorden die mij als persoon beschrijven. Kenmerkend voor mijn behandelingen is dan ook dat ik rustig te werk ga. Ik begrijp dat u het spannend vindt om met acupunctuur te beginnen. Daarom tast ik altijd af waar u zich prettig bij voelt. Ik maak daarbij gebruik van de theorie, van mijn ervaringen en kijk ook goed naar wat voor u wel en niet prettig voelt. Zo kunnen we acupunctuur optimaal inzetten.

Binnen mijn praktijk behandel ik cliënten met verschillende gezondheidsklachten. Van 10 tot 80 jaar, iedereen kan baat hebben bij acupunctuur. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen soms zelfs na vele jaren van hun klachten af kan helpen. Dat is wat mijn werk zo speciaal maakt.

Hoe acupunctuur op mijn pad kwam

Een aantal jaar geleden zette ik alles aan de kant om de 3-jarige opleiding voor Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) succesvol af te ronden. Ook behaalde ik mijn diploma voor de Westerse Medische Basiskennis. Daarmee heb ik veel kennis opgedaan om van mijn passie mijn werk te maken. Mijn eigen praktijk Nei Ye was een feit! Nei Ye betekent ‘innerlijk werk’. Innerlijke problemen zijn vaak gerelateerd aan een emotie, waaruit een lichamelijke klacht naar voren komt. Precies dat onderliggende is waar acupunctuur bij kan helpen.

Kwaliteit en kennis

In mijn praktijk ga ik uit van een persoonlijke en deskundige aanpak. Elke klacht is voor mij een puzzel die om een andere oplossing vraagt. Dat vind ik juist het leuke aan mijn werk. Om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen behandelen, volg ik regelmatig nascholings- en verdiepingscursussen. Daarnaast ben ik actief in Tai chi, Qi gong, meditatie en yoga. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en dingen bijleren. De kennis die ik opdoe, pas ik toe in mijn behandelingen. Daardoor kan ik u nog beter helpen.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

De praktijk is makkelijk te bereiken met de auto en u kunt gratis parkeren.
Daarnaast is de praktijk ook goed te bereiken met de bus. De praktijk ligt op 5 minuten loopafstand van bushalte “De Rietlanden” in Kudelstaart.
(Lijn 358 Amsterdam Zuid – Aalsmeer – Kudelstaart)

De praktijk is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Neem vrijblijvend contact

Bent u nieuwsgierig of acupunctuur ook voor uw klachten een goede oplossing is? Neem gerust contact met mij op voor een intake. Dan denk ik graag met u mee.