Tarieven en vergoedingen

Een behandeltraject begint in mijn praktijk altijd met een intake. Op basis van de intake maak ik een behandelplan op maat voor u. Hieronder vindt u meer informatie over de tarieven en vergoedingen voor mijn behandelingen.

Tarieven voor de behandeling

Vaak kiezen cliënten ervoor na de intake direct met de eerste behandeling te starten. De intake bied ik daarom aan in combinatie met de eerste behandeling. De overige behandelingen duren meestal 45 tot 60 minuten.

De kosten voor een enkele behandeling zijn als volgt:

    • Intake met behandeling (60-90 minuten): € 70
    • Vervolgbehandeling (45-60 minuten): € 55

Wilt u een afspraak annuleren? Doe dit dan altijd minimaal 24 uur van tevoren. Zo voorkomt u dat ik gereserveerde tijd in rekening moet brengen.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Acupunctuurpraktijk Nei Ye is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. Dit betekent dat ik een volwaardige acupunctuuropleiding heb afgerond en een opleiding in de westerse medische basiskennis heb gevolgd. Daardoor kan een behandeling bij Nei Ye volledig of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Wel moet u hiervoor vaak aanvullend verzekerd zijn.

Wilt u weten of acupunctuur vanuit uw zorgverzekering wordt vergoed? Dan kunt u hiervoor het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

Neem contact met mij op

Heeft u interesse in een acupunctuurbehandeling? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op. Dan vertel ik u graag meer en kunnen we wellicht alvast een intake en eerste behandeling plannen.